Societatea Anesteziologie și Reanimatologie din Republica Moldova

Înregistrare

Autorizare

×

Restabilește parola

SARRM – CEEA, 20-22 Iunie 2024
Data evenimentului:
20 Iunie, 2024
Pret:
600 mdl
event img

Eveniment: Cursul Modul Cardiovascular, Comitetul European de Educație în Anesteziologie

(CEEA)
Data și locul: 20-22 iunie 2024, Chișinău, Institutul Oncologic

Organizator local: Societatea de Anesteziologie și Reanimatologie din Republica Moldova (SARRM)

Participanți: 150-170 de specialiști în anestezie, terapie intensivă și urgențe medicale

Context

Cursul CEEA, Modul Cardiovascular organizat de Comitetul European de Educație în Anesteziologie (CEEA) este un eveniment de înaltă importanță pentru formarea tinerilor specialiști în terapie intensivă (ATI) și pentru întreaga comunitate ATI din Republica Moldova. Desfășurat în perioada 20-22 iunie 2024 la Institutul Oncologic din Chișinău, acesta va aduce împreună experți din Moldova, România și Israel, oferind participanților oportunitatea de a accesa cele mai recente informații, tehnologii și metode de tratament în domeniul sistemului cardiovascular în anesteziologie.

Program știinific

Cursul va include prezentări magistrale, ateliere practice și comunicări orale, facilitând schimbul de cunoștințe și experiențe între participanți și speakeri reputați, Moldova, România și Israel, care vor împărtăși cele mai recente date, experiențe și concepte în abordarea sistemului cardiovascular. Oportunitatea de comunicare formală și informală pe parcursul a 3 zile va permite participanților să interacționeze, să dobândească noi cunoștințe și să efectueze schimb de practici și experiențe.

Relevanță

Evenimentul reprezintă un pilon esențial pentru formarea continuă a tinerilor specialiști ATI, contribuind la îmbunătățirea calității actului medical și la consolidarea siguranței pacienților. De asemenea, cursul are ca obiectiv popularizarea noilor tehnologii și metode de tratament în domeniul anesteziei, terapiei intensive și urgențelor medicale. Cursul CEEA Modul Cardiovascular reprezintă un pas esențial în direcția formării continue a specialiștilor ATI, susținând creșterea calității actului medical și promovând noile tehnologii în beneficiul pacienților. Contribuția dumneavoastră prin sponsorizare este esențială pentru succesul acestui eveniment de importanță majoră în domeniul medical.

Vezi programul.
Ordin nr.520 cu privire la organizarea conferinței științifico-practice „Cordul și sistemul circulator”